Over ons

Muis Pop Mies is ontstaan uit goesting om een eigen zaak op te richten…maar wat zou ik dan brengen? Als ouder zoek ik steeds naar een mooie, kwalitatieve merkoutfit voor mijn kinderen die ik betaalbaar vind…en zo heb ook ik de weg naar outlet en tweedehands gevonden. Het is niet altijd nodig om uw uk té duur te kleden om er mooi uit te zien, toch? Na veel brainstormen en toch ook twijfel, jaja, ga ik er voor. Ziehier het resultaat...welkom!

Wat doen we?

Wij verkopen jouw 2dehandskledij in onze winkel. Verder beschikken we ook over een grote collectie outletkledij van verschillende merken waaronder enkele nationale en internationale topmerken. Ook outlet kinderschoenen (maat 18 t.e.m. 40) kan je bij ons vinden.  Kom zeker eens langs in onze winkel en geniet van onze persoonlijke service!

Wat bieden we?

Op 2dehandskleren die door ons aangenomen worden en binnen de 6 maand de deur uitgaan krijg je 40% van de verkoopprijs. We delen dus de winst als echte partners!

Onze filosofie

Wij geven 2dehands kledij een nieuw leven.

Muis Pop Mies is ontstaan uit het de gedachte dat 2dehands niet gelijk hoeft te staan aan slechte kwaliteit. Wij bewijzen dat het ook anders kan! Alle kledij wordt zorgvuldig gescreend en onderzocht op eventuele gebreken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de herkomst, kwaliteit of slijtage. Samen willen we gaan voor een wereld waarin 2dehands kledij geen taboe meer is.

filosofie
winkel - kopie

Passie voor mode

Onze winkel is onze passie.

Elke dag staan wij goedgehumeurd op om je te kunnen verwelkomen in onze winkel op de Wettersesteenweg 143 in Bavegem. Wil je graag 2dehandskleren verkopen? Maak dan een afspraak via info@muispopmies.be of bel naar 0486 41 05 20. Of kom even langs in de winkel tijdens onze openingsuren.